Wednesday, September 16, 2015

Ποιος πίνει το αίμα του Φύσσα;

Οι φασίστες είναι τα μικρά βαμπίρ της Ιστορίας. Οι νεκροί, που τρέφονται από το αίμα των ζωντανών. Αυτοί που αποθέωσαν το θάνατο στο όνομα της επικράτησης του ισχυρότερου. Αυτοί που έκαναν αυτοσκοπό της πολιτικής τον μαζικό αφανισμό. Και όμως, δεν είναι παρά οι κομπάρσοι της Ιστορίας. Πίσω τους στέκει το φρικώδες νεκροζώντανο τέρας που επιβιώνει εδώ και αιώνες ρουφώντας τις σάρκες τις ζωντανές δημιουργίας. Ο Καπιταλισμός, η νεκρή ανθρώπινη εργασία. Ο φασισμός δεν είναι τίποτα λιγότερο από την ασπίδα του μέσα στην κρίση, η χρυσή εφεδρία του συστήματος εξουσίας τι χρονική στιγμή που αποτυγχάνει και η σοσιαλδημοκρατική ενσωμάτωση. 

Τα κρεματόρια είναι το μέλλον; 

Αν δεν θέλουμε λοιπόν να γίνουμε τα ευγενή θύματα των κρεματορίων πρέπει να αποφασίσουμε να θάψουμε οριστικά το πτώμα του τέρατος που μας ρουφά καθημερινά κάθε ρανίδα του αίματός μας. Αν θέλουμε το αίμα του Παύλου να είναι πραγματικά το τελευταίο πρέπει να σταματήσουμε να αιμοδοτούμε τον καπιταλισμό. Δεν έχουμε τίποτα λιγότερο να πράξουμε από το να αντισταθούμε στον ίδιο το θάνατο. 

Υ.Γ. Ο στρατηγός Φράνκο είχε πει πως προτίμα να εκτελέσει τους μισούς Ισπανούς παρά η χώρα του να πέσει στον κομμουνισμό. Ήταν έτοιμος να το πράξει. Στον αντίποδα, οι αναρχικοί αρνούνταν να στρατολογήσουν νέα παιδία, ακόμα και στις πλέον κρίσιμες στιγμές του πολέμου. Αρνούνταν να πολεμήσουν για τον θάνατο. 

Ας μην έχουμε αμφιβολίες. Θα νικήσουμε, μόνο αν νικήσει η ζωή. Έτσι κι αλλιώς, τίποτε άλλο δεν έχει αξία. 

Πορεία Μνήμης 
Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη,  18.00 
Παράρτημα

No comments:

Post a Comment